D-vitamiinilla Crohnin tautia vastaan

kirjoittanut | 18.06.2010 | Uutiset

Tarkemmat tiedot tutkimuksesta oheisesta PowerPoint

-esityksestä (lukuaika n. 2 min, 5 diaa)

Lisätietoa tulehduksellisista suolistosairauksista sekä D-vitamiinista aiemmista kirjoituksistani:

Ruokavalio tulehduksellisissa suolistosairauksissa (IBD)

Jättiannos D-vitamiinia kerran vuodessa – etua vai haittaa?

D-vitamiinille taas päivän paistetta

[poll id=”3″]
Voit katsella esitystä kuva kuvalta, ja ladata sen omaan käyttöösi klikkaamalla Menu-täppää ja valita Download. Jotta voit suorittaa lataamisen loppuun sinulla on oltava oma tili SlideShare -palvelussa. Tilin perustaminen kestää n. 2 minuutia, perusta SlideShare -tilitästäView more presentations from pronutritionist.

Tekijänoikeudet: Pronutrionist palvelu antaa käyttäjille seuraavan käyttölisenssin: Creative Commons attribution license. Voit lainata, esittää, jakaa ja edelleen työstää Pronutritionist -tiedostoja, kun ilmoitat lähteeksi www.pronutritionist.net .

Uutisissa esiintyvien  PowerPoint -tiedostojen johdanto ja päätelmät on muokattu laajemmiksi ja/tai erilaiseksi kuin alkuperäisartikkelissa. Tutkimusasetelma- ja tulokset osioon on poimittu olennaisimpia tietoja artikkelista. Täten Pronutritionist noudattaa kansainvälistä ”Fair Use” lainausperiaatetta.

Pronutritionist ei käytä kuvan kaappaustekniikkaa esityksien teossa, mahdolliset kuvat ja taulukot ovat Pronutritionist -palvelussa uudelleen kirjoitettuja tai muokattuja ja siten ”Fair Use” periaatteen mukaisia.