Kalan runsas käyttö esti metabolisen oireyhtymän ilmaantuvuutta

kirjoittanut | 23.06.2010 | Uutiset

Tarkemmat tiedot tutkimuksesta oheisesta PowerPoint

-esityksestä (lukuaika n. 3 min)

Fish & omega 3 and risk of metabolic syndrome

Lisätietoa kalasta ja omega-3 rasvahapoista aiemmista kirjoituksistani:

Kalan rasvasta ei lisäetua sepelvaltimotaudissa

Omega-3 rasvahapot ihmelääkettä -ei sentään

View more presentations from pronutritionist.

Voit katsella esitystä kuva kuvalta, ja ladata sen omaan käyttöösi klikkaamalla Menu-täppää ja valita Download. Jotta voit suorittaa lataamisen loppuun sinulla on oltava oma tili SlideShare -palvelussa. Tilin perustaminen kestää n. 2 minuutia, perusta SlideShare -tili tästä.

Tekijänoikeudet: Pronutrionist palvelu antaa käyttäjille seuraavan käyttölisenssin: Creative Commons attribution license. Voit lainata, esittää, jakaa ja edelleen työstää Pronutritionist -tiedostoja, kun ilmoitat lähteeksi www.pronutritionist.net .

Uutisissa esiintyvien  PowerPoint -tiedostojen johdanto ja päätelmät on muokattu laajemmiksi ja/tai erilaiseksi kuin alkuperäisartikkelissa. Tutkimusasetelma- ja tulokset osioon on poimittu olennaisimpia tietoja artikkelista. Täten Pronutritionist noudattaa kansainvälistä “Fair Use” lainausperiaatetta.

Pronutritionist ei käytä kuvan kaappaustekniikkaa esityksien teossa, mahdolliset kuvat ja taulukot ovat Pronutritionist -palvelussa uudelleen kirjoitettuja tai muokattuja ja siten “Fair Use” periaatteen mukaisia.