4 thoughts on “Ensimmäinen Pronutritionist uutiskirje ilmestynyt”

  1. Oonks mä eka, joka kommentoi?! Pätkä on ollut netissä jo KOKONAISEN päivän! 😉 Sopivan tiivis pläjäys. Tuttua asiaa mukavassa muodossa. Ja kyllä meitä on muitakin, jotka näin ajattelee. Ja vie syömisen ilosanomaa myös turuille ja toreille. 🙂 Seuraavia postauksia odotellaan kyllä! Hienoa Reijo!

  2. Kiitos Leena! Jep, tämä nauttittavuuden ja kokonaisvaltaisuuden esiintuonti jää näissä nettikeskusteluissa helposti nippeli- tai tutkimustiedon varjoon. Mutta pää on aukaistu, esim. Pullapoliisin elämää ja Sannan soppa, molemmat ravitsemusterapeuttien blogeja ovat myös kosketelleet asiaa viime aikoina.

    Kommentoinnin aloittaminen on aina pieni kynnys, varsinkin jos muita kommentteja ei ole ilmaantunut. Minullakin on englanninkielisellä puolella keskustelu avaamatta, joten tervetuloa sinne puolellekin :-). Meinasi muuten minullekin rimakauhu iskeä videota nettiin asetellessa, vaan Patrikille ei!

  3. Way to go Repe ! Töissä puuhailen terveyden edistämisen kanssa ja tässä uutiskirjeessä on hyvä ote. Elintavat syöminen mukaan lukien eivät tavalliselle ihmiselle ole high-techiä, vaan mennään perusasioilla ja nautitaan elämästä. Ja Patrik on rulettanut mulle aina, sillä hän on niitä harvoja, joiden esityksissä ei tarvitse tyynyä.

    1. Terve Petri pitkästä aikaa! Patrikilla on tosiaan raikas, erilainen ote. Juuri sinun kaltaisiasi henkilöitä olisi hienoa tavoittaa tällä blogilla. Voisitko laittaa minulle viestin yhteyslomakkeen kautta?

Comments are closed.